Simple LED Question

More
22 May 2015 10:34 #58930 by rjshust
Replied by rjshust on topic Simple LED Question
Thanks Todd. I appreciate it.

I am interested in doing this for both spindle power and for the machine power (xenable).

FYI - I will be going on vacation tomorrow, so I won't be able to respond for a while. Thanks in advance.

Rob

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2015 13:28 #58931 by cmorley

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2015 22:23 #59814 by Askjerry
Replied by Askjerry on topic Simple LED Question
Let me know if you still have a problem with that... I created two spiffy images for my probe and have them running great. I also made a logo on the ATX Hackerspace machine react if it is turned on or off.

See it here
The following user(s) said Thank You: rjshust

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jun 2015 23:37 #59817 by rjshust
Replied by rjshust on topic Simple LED Question
Thank you to everyone who helped me on this.

After my daughters graduation and family vacation, I got back to work on this and got it the way I wanted last week. Yesterday I wired up the relays and got them working..


Here is a bad video from my cell phone to show what I have right now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2015 07:03 #59828 by Askjerry
Replied by Askjerry on topic Simple LED Question
AWESOME! Glad you got it!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.349 seconds
Powered by Kunena Forum