subroutine_path doesn't match

More
01 Oct 2016 05:33 #81126 by Michou09
if i put a subroutine in directory nc_files, all is ok
but if i try to change for another one, specified in SUBROUTINE_PATH of ini file, it doesn't work
I can understand why

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Oct 2016 11:41 #81129 by Rick G
Are you sure you have entered the directories with the proper format?

linuxcnc.org/docs/html/gui/ngcgui.html

5.5. INI File Path Specifications
linuxcnc.org/docs/html/gui/ngcgui.html#_..._path_specifications

Rick G

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 06:39 #81142 by Michou09
Thanks for your fast answer

I tried to use many locations for my subroutines; no result

In my ini file, i have no reference to ngcgui ;

I use the latest version of linuxcnc (2.7)

In the previous one, i hadn't this trouble.

Is it the solution ?

MG

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 12:00 #81146 by BigJohnT
We need to know what GUI, version of LinuxCNC and what operating system your using.

JT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 13:41 #81148 by Michou09
On my new computer, i have installed Debian linuxcnc-2.7 wheezy
GUI is AXIS 2.7.7
all match on my milling machine, except the problem of subroutines, who must be located on directory /home/michou/linuxcnc/nc_files

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2016 17:11 #81154 by BigJohnT
Either a typo or you put the entry in the wrong section of the ini file. Zip your configuration directory and attach it if you can't find the error.

JT

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2016 12:31 #81180 by Michou09
here is the gzip

File Attachment:

File Name: configs.tar.gz
File Size:4 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jan 2017 12:14 #86352 by bkt
Replied by bkt on topic subroutine_path doesn't match
The error was found?? I've the same problem .... for solve not use subroutine_path but onlu m_user_codes path for Mcustom ... and put subroutine into program prefix ..... bur was nice to can use subroutine_path.

regards
Giorgio

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.078 seconds
Powered by Kunena Forum