Ubuntu 10 install Fails - Screen Goes Black

More
02 Feb 2011 06:19 - 02 Feb 2011 06:20 #6954 by jbraun
andypugh wrote:

I would strongly suggest re-enabling it.

Okay, if you insist :)
The re-enabled charge pump works as you suggested. I'll keep an eye open for any strangeness as these drives can be
sensitive beasts. For example the preset G540 timings in stepconf turned out to be a disaster with my drives.
If I don't report back assume all is good.
Last edit: 02 Feb 2011 06:20 by jbraun.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2011 23:23 #7014 by Highlander01
D525MW question.... What is it's architecture? I type in: "uname -m" and I get back "i686". Does that mean i386, x86, or x86_64?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2011 12:08 #7023 by disca
Highlander01: 64bit - Atom D525 CPU - ark.intel.com/Product.aspx?id=49490

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2011 05:01 #7150 by Highlander01
disca noted: "Im using the latest bios - version .74 if I recall correctly."

My intel atom BIOS version is "MWPNT10N.86A.0069.2010.0913.1432"
Mine might be newer?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Feb 2011 09:56 #7155 by disca
Highlander01: think yours is actually older. 0069 - version 69 on yours.

latest version 74 available here - fixed an issue for me regarding shutting down the system.

downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.asp...oard+D525MW&lang=eng

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.085 seconds
Powered by Kunena Forum