setup qtplasmac

More
12 Jan 2022 12:42 #231559 by billykid
Replied by billykid on topic setup qtplasmac
i disabled the wifi interface in the bios, tried a few starts and it always worked. if the problem recurs I will do the tests you said. the power supply is a 5 volt 5 amp dc dc converter
I think it's reliable but just in case I try another one.

it.rs-online.com/web/p/convertitori-cc-cc-isolati/0592379
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2022 12:50 #231561 by tommylight
Replied by tommylight on topic setup qtplasmac
Yeah that looks like a really nice dc-dc converter, so we go back to chasing network issues.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2022 14:07 #231566 by billykid
Replied by billykid on topic setup qtplasmac
I have the data of "ip a" when neither mesa nor network works and the other with both working. i used a usb network adapter for internet, it seems that when it is not detected not even the mesa works. I changed the usb port and for now it works ... I am attaching the 2 files thank you
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2022 14:26 #231567 by tommylight
Replied by tommylight on topic setup qtplasmac
Start a new topic in the computers section, this has nothing to do with QtPlasmaC.
Please attach all the info you gathered.
Also when it stops working, unplug and plug back the cable to mesa board, see if that brings it back.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2022 14:33 #231569 by billykid
Replied by billykid on topic setup qtplasmac
Right Tom! if the problem occurs again I will open a topic in the right place with all the possible data.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2022 14:51 #231570 by Clive S
Replied by Clive S on topic setup qtplasmac

Right Tom! if the problem occurs again I will open a topic in the right place with all the possible data.


Are you using a USB-eth adaptor. If so this might be the problem

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2022 15:13 #231572 by billykid
Replied by billykid on topic setup qtplasmac
yes i am using a usb eth converter and i think you are right.
if i don't solve i open an argument in mx since i use that. thank you
The following user(s) said Thank You: tommylight

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: snowgoer540
Time to create page: 0.081 seconds
Powered by Kunena Forum