Probe basic, Live vs graphical install issues

More
29 Dec 2022 21:15 #260510 by RRcnc
Hi, I'm following the install page for probe basic found on this forum. If I use the live environment everything works up until the probe basic sim. 
If I actually install the whole thing with the standard graphical install option I can't get past trying to get the required python libraries. I tried with and without updating or upgrading. Nothing works. It just states that libraries are missing or referenced elsewhere and that packages cannot be found.

Why does it work in the live environment and not after i installed it normally? I'm really confused.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Dec 2022 22:46 #260515 by tommylight
Did you do a
sudo apt-get update
?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Dec 2022 02:49 - 30 Dec 2022 03:49 #260530 by RRcnc
Yes I have tried with a new install, updating and upgrading. I've also tried without.

Edit: I've installed connected to internet via ethernet instead of configure wifi after installation and now the setup properly downloads and installs the required packages and I can install the pyqt5 required packages from the probe basic installation page as normal.

Guess I'll never attempt another linux install without cables internet again. 

 
Last edit: 30 Dec 2022 03:49 by RRcnc.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: KCJLcvette
Time to create page: 0.210 seconds
Powered by Kunena Forum