plasmac install error

More
30 May 2020 00:09 #169366 by Nate
plasmac install error was created by Nate
here is a screen shot of my trying to install the plasmac config can someone help me on why i cant
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2020 00:13 #169367 by rodw
Replied by rodw on topic plasmac install error
Check the file exists where you think it does.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2020 00:18 #169368 by Nate
Replied by Nate on topic plasmac install error
I am new to all this how do I do that

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2020 00:32 #169370 by rodw
Replied by rodw on topic plasmac install error
Use the file browser and navigate the folder structure looking for configurator.py
I use a run in place (compile from source) config so my files are in a different place.
You should be able to double click on it to run it when you find it with luck!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2020 00:33 #169371 by rodw
Replied by rodw on topic plasmac install error
Hang on, you have an extra $ sign at the beginning of the command line. Remove that and it should work...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2020 19:25 #171763 by Nate
Replied by Nate on topic plasmac install error
good afternoon anyone know why i am getting this error after running the plasmac config

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2020 19:50 - 15 Jun 2020 19:51 #171764 by tommylight
Replied by tommylight on topic plasmac install error
You have the same coolant pin connected twice in one of the hal files, and that brings the question: why do you have coolant set for plasma ?
Edit:
Just delete the line with coolant mist in the plasmac_connections.hal file.
Last edit: 15 Jun 2020 19:51 by tommylight. Reason: More info

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2020 20:02 #171766 by Nate
Replied by Nate on topic plasmac install error
i was just using coolant to turn the torch on and off i am not actually using any coolant pumps

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2020 20:12 #171769 by Nate
Replied by Nate on topic plasmac install error
for some reason if i used it a spindle then the torch would not start

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2020 21:04 #171770 by Nate
Replied by Nate on topic plasmac install error
now i have the machine moving. i am getting ark ok but no up and down movement when putting the proma thc in test mode also i am not getting the z to move up and down using the float switch before a cut

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: phillc54
Time to create page: 0.362 seconds
Powered by Kunena Forum