Update qtplasmac to latest with system from buildbot

More
29 Jun 2022 03:57 #246130 by phillc54
Can you try commenting out the following three lines in the .ini file by putting # as the first character.
EMBED_TAB_NAME = Camera
EMBED_TAB_LOCATION = ntb_preview
EMBED_TAB_COMMAND = halcmd loadusr -Wn camera qtvcp -c camera -x {XID} cam_align
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2022 04:04 #246131 by CFE
Mate ! She's a goer again ! Thank you so much !

I suppose we cannot use the camera now, but that's fine. We'll tackle that when we have time. Any idea what is breaking the program when enabling the camera ?

Cheers, Peter

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2022 04:05 #246132 by phillc54
I am not sure what the problem is, I will chase it up and post here when I get a solution.

 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2022 04:12 #246133 by phillc54
Is this config migrated from PlasmaC?

If so did you use the qtplasmac-plasmac2qt tool?

The camera "should" work as is without those commands.
 

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2022 04:13 #246134 by CFE
Hi Phil,

Thanks again for your help, the machine runs like a clock. I think I will not touch any updates for a while !

A couple of very happy blokes around here !!!

Cheers, Peter
The following user(s) said Thank You: tommylight

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Moderators: snowgoer540
Time to create page: 0.071 seconds
Powered by Kunena Forum