Another plasma component...

More
08 Feb 2020 11:53 #156753 by Backerman
Hi Phill, I have the same problem with continuous jog with Axis in sim config and on a working machine! Gmoccapy works!
My System is Debian 9 PREEMPT_RT with Linuxcnc 2.9, Buildbot!
Everything else works!

Thanks for the great work Phill!

File Attachment:

File Name: plasmaaxis...2-08.hal
File Size:3 KB

File Attachment:

File Name: plasmaaxis...2-08.ini
File Size:7 KB

File Attachment:

File Name: terminal_testaxis.txt
File Size:4 KB

File Attachment:

File Name: terminal_w...axis.txt
File Size:3 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2020 21:42 #156784 by phillc54

Hi Phill, I have the same problem with continuous jog with Axis in sim config and on a working machine! Gmoccapy works!
My System is Debian 9 PREEMPT_RT with Linuxcnc 2.9, Buildbot!
Everything else works!

Thanks for those error messages, they seem to indicate a problem within Axis itself.

I don't know what has changed (if anything) and I don't know why I don't see the issue.

Looks like a bit of testing this week...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 05:17 #156820 by phillc54
Could you copy the attached file into the faulty Axis config then give it a try.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: edgemir

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 06:04 #156822 by edgemir
Replied by edgemir on topic Another plasma component...
Hi Phill, I changed the file plasmac_axis that you send into my configuration, and voila!!! Now is working continuos jog, thank you, this is awesome.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 06:12 #156823 by phillc54
Thanks Edgar, that is great. Hopefully it will work for Andreas as well.

Could you open a terminal and report the results of:
apt-cache policy tk python-tk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 06:41 #156831 by edgemir
Replied by edgemir on topic Another plasma component...
this is the result , (at the moment i dont have internet in the working machine)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 06:43 #156832 by phillc54
Thanks, but you missed the tk before python-tk

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 07:15 #156838 by Backerman
Hi Pill! The file works on my test pc!
Here is my output file from the terminal.

File Attachment:

File Name: terminaloutput.txt
File Size:1 KB
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Feb 2020 07:33 #156840 by phillc54
Great, thanks Andreas.

I will push the fix tomorrow. In the meantime that file will need to be in any config that doesn't work.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2020 12:38 #157429 by Backerman
Hi Phill!
I have another problem! Touch off button generates an error!

File Attachment:

File Name: Touchofferror.txt
File Size:2 KB

Thanks for the quick fix!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.180 seconds
Powered by Kunena Forum